Nieuws

Oscar & The Wolf en Astronaute sluiten concertseizoen af.

Woensag 23 mei sluiten Oscar & The Wolf en Astronaute het concertseizoen van Muziekodroom af. Oscar & The Wolf (Gent en Lommel) maakt herfstige, dromerige popmuziek. Ze dwalen rond in hetzelfde bos als Bon Iver en Fleet Foxes. Komen in 2012 met nieuw materiaal en worden dit jaar groot!
Support komt van Astronaute, het muzikale alter ego van Myrthe Luyten, die met haar prachtige stem en ijzersterke songs opviel in de laatste Limbomania (ze werd er derde) en meezong op de plaat van Mad About Mountains.

datum: 21.05.2012
gepost in: algemeen

/ reageer (0)

Nieuws

Chrome Brulee werkt aan verrassing

Chrome Brulee werkt momenteel aan een fijne verrassing in de Zwarte Zaal van Muziekodroom! Hou hun Facebook in de gaten!

lees meer

Nieuws

Nieuwe video Evil Invaders - Pulses Of Pleasure

Videoclip van Evil Invaders voor de song Pulses Of Pleaure. Het gelijknamige debuutalbum verschijnt in maart op het legendarische Napalm Records!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Steve Gunn, 26.5.2015

De Amerikaan Steve Gunn maakt rasechte bluesrock die allesbehalve oubollig klinkt. Sfeer en stem doen denken aan Lou Reed en generatiegenoot Kurt Vile! Info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Marco Z, 22.5.2015

Marco Z is terug met een opvolger voor zijn succesvolle debuut! Hold Me Like the World Is Ending werd een dubbelalbum met Marco's karakteristieke kijk op de wereld. Alle info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Pulses Of Pleasures Track by Track

Evil Invaders bespreken de songs van het album Pulses Of Pleasures, dat binnenkort verschijnt!

lees meer

Nieuws

KROKUSVAKANTIE

Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 februari zijn er omwille van de Krokusvakantie geen lessen en repetities in Muziekodroom en is het café gesloten. 

lees meer

Nieuws

Bevestigd: The Posies, 6.5.2015

Legendarische nineties powerpopband uit Washington! Lieten in 1993 het geniale Frosting On The Beater op de wereld los (I Could Dream All Day! Flavor Of The Month! Solar Sister!), een plaat die een plekje kreeg in het Grote Grunge ...

lees meer

Nieuws

30,000 Monkies support Wallace Vanborn

Het luidruchtige Limburgse horrorcombo 30,000 Monkies speelt in het voorprogramma van Wallace Vanborn op 19 februari. Beringer sludge! Tickets vind je hier.

lees meer

Nieuws

Briqueville en Baby Godzilla support Raketkanon, 28.3.2015

Er worden twee fijne nieuwe namen toegevoegd aan het concert van Raketkanon: het bizarre Briqueville en de Britse noisebom Baby Godzilla! Alle info en tickets vind je hier. 

lees meer

Eventjes geduld...