Nieuws

Facebook Tickets Play 2014 de deur uit, wel nog beperkte avondkassa.

De Facebook-actie van Play 2014 is een succes: alle gratis tickets voor het festival op zaterdag 4 oktober zijn uitgedeeld! De actie is daarmee afgelopen: er zijn dus geen tickets meer beschikbaar via de sociale netwerksite.

Geen ticket kunnen bemachtigen of geen Facebook-adept? Vanaf 19u30 kan je tickets aan 5 euro kopen aan de avondkassa tot we uitverkocht zijn. 

Het festival wordt op vrijdag 3 oktober ingeluid met een stevige Pre Play Party, inkom voor dit feestje is gratis! 

Alle info op playfestival.be

 

datum: 16.09.2014
gepost in: algemeen
tags: play 2014

/ reageer (0)

Nieuws

The Graveltones annuleren support voor Scott H. Birham

The Graveltones annuleren hun optreden als voorprogramma voor het concert Scott H. Birham op 29 september. Binnenkort volgt meer info over het vervangende voorprogramma!

lees meer

Nieuws

Win de laatste podiumplek op Play Festival via vi.be!

vi.be (het platform voor bands van Poppunt) en Muziekodroom zijn op zoek naar de laatste act voor Play 2014! Het festival hield nog 1 podiumplek beschikbaar op de Beep Stage voor een jonge, beloftevolle electronica act uit de vi.be-stal. ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: BRNS + Robbing Millions, 11.12

De spannende Brusselse revelaties BRNS en Robbing Millions spelen op 11 december live in Muziekodroom. Voor fans van Alt-J, Django Django en Yeasayer! Tickets vind je hier.

lees meer

Nieuws

Inschrijvingsperiode VDAB-opleiding Assistent Licht-en Geluidstechnieken van start!

Op maandag 17 november 2014 starten VDAB en Muziekodroom terug met een reeks van de voltijdse dagopleiding Assistent Licht- en Geluidstechnieken. Een opleiding die intussen kan buigen over het nodige succes, want de meeste van de ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Nick Oliveri's Uncontrollable, 21.11.2014

Stonerrockfans, opgelet! Nick Oliveri, (Kyuss! Queens Of The Stone Age!) brengt in september zijn solo-album Leave Me Alone uit en komt dat in Muziekodroom presenteren op 21 november! Tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: The Datsuns, 4.11.2014

Op 4 november komen de Nieuw-Zeelandse Motherfuckers From Hell naar Hasselt: The Datsuns brengen hun zesde langspeler Deep Sleep uit en houden ook halt in Muziekodroom om dit album te presenteren! Tickets vind ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Novastar, 14.11.2014

Joost Zwegers maakte een prachtig vierde album met de bekende producer John Leckie en komt dat presenteren op 14 november in Muziekodroom! Tickets en info vind je hier.

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Dans Dans, 19.12.2014

Het eigenzinnige trio Dans Dans maakt spannende, garagejazzy bewerkingen van ondermeer Tom Waits, Sun Ra en David Bowie. Live in Muziekodroom op 19 december met een nieuwe plaat! Alle info vind je hier.

lees meer

Nieuws

Line-up Play Festival 2014 compleet: The Hickey Underworld, Afterpartees, Birth Of Joy en meer!

De Line-up voor Play Festival 2014 is compleet: The Hickey Underworld, Afterpartees, The Spectors, Birth Of Joy, Piquet, Rusty Roots en Mon-O-Phone vervolledigen de affiche! Werden eerder al bevestigd: Magnus, Gruppo Di Pawlowski, Drums ...

lees meer

Eventjes geduld...